WinterSpeelgoed

Wanneer de winter aanbreekt is het weer tijd voor winterspeelgoed. Heerlijk spelen in de sneeuw, en lekker buiten zijn. Grote sneeuwvlokken dwarrelen voor je neer op de grond. Het spelen en buitenzijn in de winter is gezond voor u en uw kind. Wanneer de sneeuw een mooie laag over de bodem heeft bedekt is het weer tijd voor de slee. Met de slee over de besneeuwde wegen samen met de ouders een stukje lopen. Kinderen op de slee wordt jij hier nou niet blij van!!!! Bij leuk sneeuwspeelgoed kan je denken aan een sneeuwschep voor kinderen of ski's met skistokken.

Wanneer er ijs ligt en de ijsbaan is open dan is het weer tijd voor de kunstschaatsen, noren, ijshockeyschaatsen. Laat zien wat jij kan op het ijs. Bepaal welke schaatsen voor jou het beste zijn. Hou je van snelheid dan zijn noren geschikt. Speel jij liever een potje hockey met je vrienden dan neem je de ijshockeyschaatsen. Ben jij een persoon die wel graag wat kunstjes op het ijs durft te doen dan ben jij degene voor de kunstschaatsen.

Wanneer de sneeuw het toelaat een mooie snowboard. Om warm te blijven hebben we in de sport collectie  heerlijke warme ski en winterjassen en een set goede handschoenen. 

 

 

 

 

 

 

 

/>body>