Outdoor Kleding

Kleding is een belangrijk onderdeel van outdoor activiteiten. Voor elke weersomstandigheden is outdoor kleding doorslaggevend.  Wanneer je gaat wandelen dan wil je er zeker van zijn dat je gemakkelijk blijft wandelen met outdoorkleding, daarom is kleding dat licht is in gewicht erg belangrijk. Kleding wat ademt en waterdicht is ook een must.

We leven en ademen het buitenleven, van eenvoudige wandelingen en technische wandelingen tot zware expedities en onverschrokken verkenning. Ons doel is altijd geweest om het buitenleven zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen en ervoor te zorgen dat ze de juiste kleding en uitrusting hebben voor waar hun avontuur hen ook brengt ...

 

 

Wandelen in koude weersomstandigheden dat kan ook. Wanneer de temperatuur daalt is het nog steeds heerlijk om te wandelen. Beweging houdt je warm. Wat dacht je van een heerlijke warme muts. Wij hebben vele Regatta mutsen in ons assortiment.

 Mutsen

Regen is niet leuk maar ook hiervoor is kleding. Regenlaarzen en regenjassen. Regenjassen beschermt je tegen regen en wind. Een goede regenjas is tijdens uw wandeling erg belangrijk.

 Regenjas

 Laarsen

Thermokleding is niet weg te denken wanneer het koud is buiten. Je lichaam moet heel hard werken tegen de kou om op de juiste temperatuur te blijven. Hierbij kan Thermokleding een handje helpen. Thermokleding houd de warmte vast waardoor je lichaamstemperatuur op peil blijft. Het is van groot belang dat wanneer je overweegt om thermokleding te gaan dragen dat je deze altijd draagt meteen op de huid.

☑ Thermokleding

Wandelbroeken kopen is een lastige keuze. Een wandelbroek moet goed zitten, je moet erin goed kunnen bewegen, met of zonder zakken, lang of kort model. Inderdaad een lastige keuze. Gelukkig hebben wandelbroeken tegenwoordig modellen waarvan je de broekspijpen af kan ritsen. Ben je altijd aan het twijfelen of je een lange of korte broek aan wilt doen als je aan het wandelen bent? Of wordt het ineens tijdens het wandelen warm of koud? Dit is de oplossing om te voorkomen dat je de verkeerde keuze maakt voor welke broek je aan doet. Je kan gemakkelijk de broekspijpen afritsen tot een korte broek.

Aan de beenzoom zit een trekkoord om de broek strakker te trekken. ook zit er aan de zijkant van het been een rits sluiting om gemakkelijk de broek aan- en uit te trekken over de schoenen. Dit is een modelbroek die veel gekozen wordt om aan te schaffen voor wandelen.

Wanneer jij jou wandelkleding denkt compleet te hebben dan is er nog steeds 1 belangrijk artikel die je niet mag onderschatten en dan zijn de wandelschoenen. Het is heel belangrijk om tijdens uw wandeling goede wandelschoenen te kopen. Een wandelschoen is zeker geen gewone schoen. Het verschil tusen deze schoenen is het volgende: een wandelschoen is vaak waterdicht en heeft een goede pasvorm en het zijn stevige schoenen, je zal hiermee nauwelijks blaren krijgen. Het is wel belangrijk dat de wandelschoen goed past. Hoog of laag model dat is de keuze die bij jou past.

Wandelschoenen

/>body>