Kinderfietsen

Let op! Amigo artikelen worden alleen binnen Nederland verzonden.

Met zo'n uitgebreid assortiment kunnen we bijna garanderen dat jij de perfecte fiets voor jouw kleintje vindt. We hebben een grote selectie kinderfietsen. Als uw kind net is begonnen met leren, heeft u een loopfiets of loopauto of gecombineerd met duwen enlopen nodig, omdat deze uw kind de kunst van het balanceren leert voordat het leert trappen en remmen. Als je kind eenmaal op twee wielen kan balanceren, zijn trappen en remmen de volgende, en hier begint het plezier pas echt!

Onze kleinere kinderfietsen voor meisjes en jongens zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zijn voorzien van stabilisatoren die gemakkelijk kunnen worden verwijderd wanneer uw kind meer zelfvertrouwen krijgt. De optie om stabilisatoren te verwijderen, helpt ook om uw kind voor te bereiden op het upgraden naar een grotere fiets. Maar niet alleen zullen onze kleinere kinderfietsen het rij vermogen van uw kind verbeteren, ze zien er ook geweldig uit, met een aantal van de coolste ontwerpen.

Wanneer uw kind klaar is om over te stappen op een junior kinderfiets of trikes heeft hij de vrijheid en het gereedschap om off road-rijden te ervaren. De introductie van verende vorken en grotere wielen stelt uw kind in staat om ruiger terrein te verkennen, terwijl het comfortabel en onder controle blijft. Onze junior fietsen bieden volwassen niveaus van comfort, veiligheid en prestaties, terwijl hun lichtgewicht aluminium frame ze uitstekend geschikt maakt voor het vervoeren en laden van voertuigen. We hebben ook graag een reeks mountainbikes op voorraad - ideaal voor jonge ambitieuze fietsers. Ook zijn onze bmx fietsen geweldig als er een bedrieger in de familie is.

In de kern is ons assortiment extreem veelzijdig en bevat het kleurrijke ontwerpen om in het oog te springen en bekende karakters waar je kleintje dol op zal zijn.

Meisjesfiets

  

 

/>body>