Huis & Tuin

Huis en Tuin is een breed begrip. Het is een term die gebruikt wordt voor het buitenleven. Ook hebben wij deze term gebruikt in onze webshop. Wij denken graag mee over hoe we het buitenleven voor iedereen aantrekkelijk kunnen maken zodat men kan gaan genieten van alle artikelen die horen bij het buitenleven. 

Parasol:

Velen van ons zitten graag lang buiten. Bij mooi weer heerlijk in de tuin onder een parasol. Bij veel zon op een warme zomerse dag is een parasol zeker nodig. Een parasol biedt bescherming. Aangezien we op zonnige dagen graag buiten zitten en wij felle zon niet kunnen verdragen op onze huid is het gebruik van een parasol aan te raden. Het geeft ons schaduw en bescherming zodat we nog steeds van het buitenleven kunnen genieten. Ook geeft een parasol sfeer in uw tuin en beschermt u tegen regen. Eigenlijk is een parasol heel veelzijdig te gebruiken. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten parasols. Van groot tot klein, in allerlei kleuren en varianten. 

Parasol

Hangmat:

Een hangmat is een doek die je bevestigt aan twee vaste punten of tussen een hangmatstandaard. Het is ook mogelijk om tussen 2 bomen te bevestigen, uiteraard moet je wel beschikken over 2 bomen die redelijkerwijze bij elkaar staan. In een  hangmat kun je heerlijk liggen en relaxen of zelfs slapen.. Doordat de hangmat licht aan het schommelen is, kom je tot complete ontspanning. Een hangmat kan in de tuin maar is ook gemakkelijk mee te nemen bv op een kampeervakantie. Een hangmat is al jaren oud heel ver vroeger waren de hangmatten niet van stof gemaakt maar wist jij dat ze toen waren gemaakt van schors? Velen van ons hebben wel gehoord van een hangmat maar nog niet 1 aangeschaft. 

Hangmat

Bbq's:

Een bbq kennen we allemaal wel. Deze zijn er in verschillende soorten. Gas, Elektrisch, en Houtskool. Het is maar net waar u naar op zoek bent.  Sommigen van ons houden van een houtskool bbq, gezellig met elkaar in de tuin en dan de kolen op de bbq en wanneer de kolen gloeien  een stukje vlees garen met een doordringende smaak van de kooltjes. Het vlees wat gegaard wordt zal immers gerookt worden. Wanneer je de houtskool bbq gaat gebruiken moet je wel wat geduld hebben het opstrarten van deze bbq heeft tijd nodig. Wanneer de keuze voor de Bbq is gemaakt dan zijn accessoires ook nodig. 

Bbq

Partytenten:

Een partytent is officieel ontworpen om te gebruiken voor feestjes. Het is een tent die op tentstokken staat. Vaak is een partytent hoog zodat je er makkelijk in kan staan. Het is ook mogelijk om een partytent in uw tuin neer te zetten zonder dat er een feest is kan je deze ook gebruiken om er heerlijk in te gaan zitten op een loungebank tegen bescherming van fel zonlicht of regen. De meeste varianten van de partytenten gaan jaren mee mits je het goed onderhoud.

Partytent

Schaduwdoeken:

Een schaduwdoek is er voor om op te hangen boven de plek in de tuin waar u graag zit. Het geeft schaduw op zeer warme dagen. Een schaduwdoek is gemakkelijk te plaatsen en kan overal mee heen genomen worden. Denk bv eens aan wanneer u gaat kamperen. Een schaduwdoek kan ook dienst doen als decoratie in uw tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren dus de kleur uitzoeken naar de wensen van uw tuin. Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het voordeel van een schaduwdoek is ten opzichte van bv een parasol is dat een schaduwdoek windonderhevig is. Een parasol zal bij slecht weer weg kunnnen waaien of omvallen daarintegen kan je een schaduwdoek zeer goed bevestigen en zal niet omwaaien of wegwaaien. 

Schaduwdoek

Tuinverlichting:

Heb je een grote tuin of een kleine het maakt allemaal niets uit. Voor iedere tuin is er verlichting verkrijgbaar. Staande, muur of hangverlichting alles is mogelijk. Grondspotjes langs een pad of oprijlaan, Staande verlichting rondom het terras, Muurverlichting voor beter zicht bv bij de voor of achterdeur. Hangverlichting voor in de paviljoen, bij Bloemenárt  is hierover nagedacht. Wij hebben onze keuze verlichting geselecteerd op wat is men nodig.

Tuinverlichting

 

Tuinverwarming:

Heerlijk lang buiten zitten op een mooie avond maar niet koud krijgen daarvoor hebben wij de oplossing. Dit kan je oplossen met een vuurkorf, vuurschaal, of heather. 

 

Vliegengordijn:

Deuren openhouden bij mooi weer maar natuurlijk wil je geen insecten/ vliegen binnen hebben. Daarvoor zijn er gemaakt hordeur, horgordijn, vliegengordijnen. Hang deze voor uw raam of deuren en uw huis blijft insecten vrij.

 

Vliegenvanger / Insectenverdelger:

Wanneer je op heerlijke warme dagen de deuren en ramen op wilt laten voor frisse lucht dan loop je kans dat je vliegen en of insecten binnenshuis haalt. Het is heel vervelend om dit in uw huis te hebben. Gelukkig zijn hiervoor oplossingen bedacht zoals: Vliegenvangers en insectenverdelgers. Vliegenvangers en insectenverdelgers zijn beide op elektrisch te verkrijgen. Wij hebben een aantal van deze producten in het assortiment. 

Brievenbussen:

Brievenbussen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen, Is jou brievenbus aan vervanging toe!!! Kijk dan eens naar ons aanbod brievenbussen

.

 

 

 

 

/>body>