Fun

Uw kind voldoende mogelijkheden geven om te spelen en hem nieuwsgierig laten zijn naar zijn omgeving is een essentiële les voor de ontwikkeling van een kind. Laat ze momenten beleven: - zoals spelen in de regen of in een modderpoelen. Help ze met hun eerste stapjes op een loopfiets of speel met ze buiten op een schommel, skateboard of leer ze de wetten van natuurkunde en weer met een vlieger. Uw kinderen mentaal actief houden met puzzels is een van de beste manieren om ze te helpen uitgroeien tot nieuwsgierige, creatieve, gezonde en gelukkige volwassenen, uitgerust met de vaardigheden die ze vandaag nodig hebben. De volgende keer dat je kind je vraagt om met je te spelen, speel dan bij elke gelegenheid met hem. We houden er allemaal van om dat "kind weer" te zijn of niet?

Diamond painting is erg populair zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Leer uw kind geconcentreerd  werken door de diamantjes op de juiste plaats te plakken zodat er uiteindelijk een mooi schilderij ontstaat die uw kind zelf heeft gemaakt.

Playmobil is al jaren oud en nog steeds zeer populair speelgoed voor kinderen. Playmobil is in verschillende soorten verkrijgbaar. Welk kind wil nou geen playmobil?

 

Een eigen schommel in de tuin is erg handig voor uw kinderen. Niet meer naar het speeltuintje in de buurt gewoon spelen op de schommel in de tuin. Kies uw  eigen schommelzitje .

Speelhuisjes en speeltenten zijn voor kinderen erg leuk. Speeltenten kunnen zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen met jou in het speelhuisje of speeltent te komen spelen.

Kan jij veel kunstjes dan moet je de trampoline dan is een trampoline wat voor jou.   Wij hebben deze in het assortiment in verschillende  soorten. Ook voor de kleinsten verkopen wij trampolines met een vangnet, zo kan uw kind veilig spelen zonder dat er ongelukken gebeuren.

Heb jij ooit geweten dat er zo veel verschillende  soorten vliegers bestaan? Er zijn op de markt Matrasvliegers, tweelijnsvliegers, Eenlijnsvliegers, Minivliegers, Kindervliegers, Stuntvliegers, Kites, Drielijnsmatrasvliegers.  

Spelen met water en zand is voor de meeste kinderen een grote pret. Wij verkopen watertafels . Verschillende soorten verkrijgbaar hierbij  een kleine greep uit ons assortiment is bv de  Splish Splash Seas watertafel. Met deze watertafel hoeft u niet naar het strand te gaan, u brengt het strand met deze  watertafel naar uw kind toe. Is dit niet genieten!!!

 

 

 

/>body>