Bikes

 

Bikes, Fietsen, Vélos, Fahrräder, Bicicletas

 

De voordelen van fietsen zijn bijna net zo eindeloos als de landelijke wegen die u binnenkort zou kunnen verkennen. Als je overweegt om te fietsen en het afzet tegen andere mogelijke activiteiten, dan zijn we hier om je te vertellen dat fietsen zonder meer de beste optie is. Fietsen kan u helpen beschermen tegen ernstige ziekten zoals beroerte, hartaanval, sommige vormen van kanker, depressie, diabetes, obesitas en artritis.

Fietsen is gezond, leuk en een weinig belastende vorm van lichaamsbeweging voor alle leeftijden. Fietsen is gemakkelijk in te passen in uw dagelijkse routine door naar de winkels, het park, de school of het werk te fietsen.

 

Bmx fietsen:

Zijn crossfietsen zoals ze ook wel genoemd worden. Deze fietsen zijn gemaakt om over heuvels te rijden en door modder of mul zand. Vaak zijn de banden dikker van vorm en hebben goed grip op zand. Bmx zijn verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen. 

 

Kinderfietsen:

Hierbij kan je denken aan jongens en meisjes fietsen. Meisjes- Jongensfietsen zijn  stoere en hippe fietsen voor de allerkleinsten tot latere leeftijd. Beginnend met een Winnie de poeh fiets en later overstappen naar een hippe fiets voor naar school  dat kan allemaal. De kinderfietsen zijn van goede kwaliteit en merk. Bv een AMIGO fiets deze zijn er in verschillende soorten en maten. Amigo is een eigen merk en wordt alleen in Nederland verkocht.

 

Stadsfietsen:

Zijn comfortabele fietsen die te gebruiken zijn voor dagelijks gebruik. Doordat de stadsfietsen voor dagelijks gebruik zijn ontworpen dus voor naar school,werk of winkel zijn deze fietsen vaak zwaar. De afstanden op deze fietsen zijn vaak klein. 

 

Het aanschaffen van een fiets is niet altijd een gemakkelijke keuze. Wanneer je een fiets wilt gaan aanschaffen stel jezelf een aantal vragen, waar wil ik de fiets voor gebruiken, wat voor maat moet je hebben. Wanneer je overweegt om een fiets te kopen dan is de maat fiets erg belangrijk. Een te kleine fiets zal zeker niet comfortabel fietsen. Een fiets moet je aanschaffen naar de framehoogte die bij jou past. Uiteraard speelt de prijs een belangrijke rol. Een duurdere fiets heeft ook vaak betere onderdelen aan de fiets. Kortom voor iedereen is er een juiste fiets te krijgen.

 

 

 

/>body>