Baby & toddler

Voor de allerkleinsten tot peuter heeft Bloemenárt verschillende soorten artikelen in het assortiment. Bij Bloemenárt is om iedereen gedacht. Van groot tot klein voor iedereen is er wel iets te verkrijgen. 

 

 

 

Activity speelgoed: 

Is ervoor om uw baby of peuter spelenderwijs dingen te leren. Vaak heeft dit speelgoed lampjes, schuifjes, knoppen etc. Door uw kind hiermee te laten spelen of kijken leren ze veel. Voor iedere leeftijd is er genoeg te verkrijgen.

Babywalker:

Leert jou kind om te staan en zachtjes te gaan lopen achter de babywalker die meestal uitgevoerd is met muziek en lampjes. 

 

Loopfiets:

Is een fiets zonder trappers waarop uw kind  zich voortbeweegt al zittend met de benen aan de grond. Dus loopsgewijs voortbewegen.

 

Loopauto:

zijn er voor om de behendigheid van uw kind te stimuleren. De  vorm van een auto waar uw kind op kan zitten en met de benen aan de grond zich kan voortbewegen.

 

Hamerbanken en vormenstoven:

Hiermee leren kinderen spelende wijze. Vormen in de juiste gaten doen, puzzelen waar het in moet is een hele goede leerwijze voor een peuter.

 

Blokken:

Zijn leerzaam voor de allerkleinsten. Bouwen of stapelen alles is mogelijk met blokken.

 

Speelkleden & babygym:

Met dit speelkleed en deze babygym kan jouw kind zich wanen in de magische jungle  De verschillende speeltjes stimuleren jouw kind om ernaar te grijpen. Speelkleden zijn ook geschikt om in de box te leggen,

 

/>body>