#buitenleven#kamperen#externe activiteiten#sport#winterkleding#fietsen#hottubs#zwembaden en meer

Zet voet op een nieuw avontuur

Binnenkort.. lente en zomer

Sommigen van ons komen er vaak uit, maar velen van ons komen er helemaal niet uit. We besteden zoveel tijd aan televisiekijken en werken of spelen voor schermen dat we steeds meer zittend, ongelukkig en ongezond worden. Het was dus logisch om

Begin Life Outside Experience Moments Enjoy Nature And Relax Therapy

als onze slogan om te gebruiken.
Ons primaire doel is om het profiel, de capaciteit en het vermogen om eruit te komen te vergroten en meer mensen aan te moedigen deel te nemen aan buitenactiviteiten.
Dus kom vandaag nog uit met Bloemenárt !!

Opgericht sinds 2017 en onze website is goedgekeurd als veilig in 2018.

Wij hebben in onze webshop allerlei artikelen voor jong en oud. Ook voor de allerkleinsten hebben we leuke artikelen. Wekelijks zetten we nieuwe artikelen op onze webshop. Wij selecteren de artikelen naar de behoefte van de mensen. Wij hebben zowel zomer als winterartikelen. Houdt onze webshop in de gaten voor nieuwe artikelen en mis niets.

Baby & Toddler

BABY & TODDLER

Creatief spelen is voor de kleinsten de juiste manier om dingen te leren. Spelenderwijs zal uw kind juist zien en doen hoe alles werkt en doordat kinderen het zelf proberen gaat het leerproces snel. Hieronder een kleine greep uit onze collectie

Activity speelgoed

Babywalker

Blokken

Hamerbanken & Vormenstoven

Lego

Speelkleden & Babygyms

Stapelen

Wipstoelen

Ballenbaan

Rammelaar

Stapelen


















BIKES

De voordelen van fietsen zijn bijna net zo eindeloos als de landelijke wegen die u binnenkort zou kunnen verkennen. Als je overweegt om te fietsen en het afzet tegen andere mogelijke activiteiten, dan zijn we hier om je te vertellen dat fietsen zonder meer de beste optie is. Fietsen kan u helpen beschermen tegen ernstige ziekten zoals beroerte, hartaanval, sommige vormen van kanker, depressie, diabetes, obesitas en artritis.

Bloemenárt levert verschillende soorten fietsen. Hieronder een kleine greep uit onze collectie!!!

Jongensfietsen

Meisjesfietsen

Bikes
Outdoor

OUTDOOR

Iedereen kent het woord Outdoor wel. Het betekent in grote lijn buitenshuis of ook wel buitenactiviteiten genoemd. Heerlijk buitenleven wie wil dit nou niet? Als u van buitenactiviteiten houdt, is dit het juiste adres voor u.  Bloemenárt  is zich ook gaan verdiepen in outdoor artikelen. Wij hebben een ruime keuze aan artikelen voor u geselecteerd. Kamperen, Wandelen, Tuin iedereen kent deze Outdoor activiteiten wel. Hieronder een greep uit onze collectie!!

Camping

Huis en Tuin

Op pad

POOLS

Zwembaden zijn door de jaren heen een hot item geworden. Velen overwegen om een opzetzwembad, opblaasbaar zwembad te kopen. Tegenwoordig zijn zwembaden in verschillende soorten en maten te krijgen. Het is van belang voordat je overweegt om een zwembad aan te schaffen dat je eerst wat punten voor jezelf stelt:

☑  Welk type zwembad

☑  Afmeting

☑  Doel van het zwembad. 

Wanneer je een ruime tuin hebt dan zijn er vele mogelijkheden voor het aanschaffen van een zwembad. Voor de allerkleinsten zijn er ook veilige zwembaden te koop. Bloemenárt verkoop zwembaden van het merk Intex.  Door de jaren heen is Intex een wel bekend merk voor zwembaden en accessoires geworden. Hieronder een greep uit onze collectie!!!!

Opblaasbare banken

Opblaasbaar speelgoed

Opblaasbare stoelen

Pompen

Zwembaden

Zwembadaccessoires

Zwembadonderhoud

Zwembadverwarming

zwembaden

SPORT

Die tijdsbesteding lijkt misschien een hele opgave in je drukke leven. Maar het goede nieuws is dat je geen sessies in een sportschool hoeft te boeken om in vorm te komen. Outdoor-oefeningen zijn net zo effectief als indoor-oefeningen, kunnen leuker zijn en hebben een aantal andere aantrekkelijke voordelen. Denk hierbij aan Vaarsport zoals Kayaking, of Suppen of gewoon varen met een rubberboot evt met motor.

Bloemenárt biedt de vaarsport mogelijkheid voor u!!! Hieronder een kleine greep uit onze collectie!!!

Opblaasboten

Opblaasbare Kayaks

Sup

Voetbal

Yoga

FUN & PLAY

Buitenspelen is vooral belangrijk omdat het kinderen al hun zintuigen laat gebruiken om vaardigheden als ruimtelijk bewustzijn en balans op te bouwen. Het kan ook de aandacht van een kind verbeteren. Daarom heeft Bloemenárt een assortiment producten om jou en je kinderen lekker buiten te laten spelen. Hieronder een kleine greep uit onze collectie!!!!!!

Vliegers

Speelhuisjes

Zand - Watertafels

Rijdend speelgoed

Balans speelgoed

battery vehicles karts skate boards swings trampolines véhicules à batterie karts à roulettes planches à roulettes balançoires trampolines vehículos de batería go-karts tablas de skate columpios trampolines Batterie Fahrzeuge Go-Kart Skateboards schwingt

Amigo

Alle Amigo artikelen worden alleen binnen Nederland verzonden.

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn inclusief verpakkingsmateriaal en afhandelingskosten.

Wij leveren onze producten in Nederland. Voor vragen neem gerust contact met ons op via info@bloemenart.com

/>body>